Boomkwekerij coniferen levert meest kwalitatieve coniferen

U zoekt een boomkwekerij in coniferen die de meest kwalitatieve coniferen levert? Coniferenwinkel is in dit geval de meest geschikte keus voor u. Wij leveren namelijk de meest kwalitatieve coniferen rechtstreeks vanaf de kweker. Zo hebben wij op ons land o.a. de Thuja Occidentalis Brabant en de Thuja Occidentalis Smaragd. Ondanks een zeer hoge kwaliteit betaalt u een prijs die ver beneden de actuele winkelprijs ligt. De Brabant en de Smaragd zijn erg gewild in Nederland en dat is niet voor niets. Ze beschikken beide over een zeer sterk karakter en zijn daardoor bestand tegen winterse temperaturen. Dat niet alleen, want beide planten verliezen niet of nauwelijks naalden. De Thuja Occidentalis Brabant is een snelgroeier, namelijk zo’n 30 à 40 centimeter per jaar. De Thuja Occidentalis Smaragd is een wat rustigere groeier, namelijk zo’n 25 à 30 centimeter per jaar. De Brabant heeft lichtgroene naalden, waar de Smaragd helder donkergroene naalden heeft.

Boomkwekerij coniferen maakt mogelijk om online te bestellen

Het unieke aan onze boomkwekerij in coniferen is de manier van bestellen. Waar de meeste coniferenkwekerijen het alleen toestaan om in de winkel coniferen te kopen is dat bij de Coniferenwinkel ook via internet mogelijk. Onze bestelmodule laat zich gemakkelijk bedienen waardoor u binnen enkele minuten een bestelling heeft geplaatst.

Boomkwekerij coniferen adviseert minimaal 2 keer per week water te geven

Zodra u de coniferen heeft geplant luidt het advies van onze boomkwekerij in coniferen: minimaal 2 keer, maar het liefst 3 keer per week flink water geven. Hiermee zorgt u voor een gezonde en snelle groei van uw coniferen en kunnen zij snel uitgroeien tot een mooie, dichte haag. Voor meer vragen over onderhoud kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze boomkwekerij in coniferen.

Er zijn geen producten in deze categorie.