Cupressocyparis leylandii 100-120 cm

Model: leylandii 100-120
Beschikbaarheid:
Niet leverbaar in deze periode
Aanplant Seizoen: Leverbaar vanaf Oktober t/m April
Aantal per meter: 2
Snoeien: 1 of 2 keer per jaar in juni en/of augustus
Bemesten: 2 keer per jaar met DCM coniferen mest
Aantal per pallet: 45 coniferen
Prijs: €9,95 Excl. BTW: €9,13
Bestellen
Omschrijving

De conifeer Cupressocyparis leylandii is de snelst groeiende conifeer die er is. Een groei van 1 meter per jaar of meer is voor deze conifeer niet vreemd. Ongesnoeid kan de Cupressocyparis leylandii zelfs een hoogte bereiken van 30 tot wel 50 meter. Kenmerkend aan de Cupressocyparis leylandii is dat de conifeer goed wind kan verdragen. Hij is daarom zeer geschikt voor hagen waar veel wind op staat. Hierdoor is de Cupressocyparis leylandii ook een uitermate geschikte conifeer voor mensen die dicht aan zee wonen. De Cupressocyparis leylandii verspreid een heerlijke harslucht. Ruik eens goed als u langs de boom loopt, u waant zich door de harslucht direct in het bos.

Verzorging van de Cupressocyparis leylandii

Gezien het feit dat de Cupressocyparis leylandii een snelle groeier is laat deze conifeer zich ook goed snoeien. Dit moet minimaal 2 keer per jaar gebeuren bij voorkeur in mei/juni en september/oktober. De conifeer niet te diep terug knippen maar "scheren" zoals u ook bij een buxushaag doet. Geef in het voorjaar en eventueel in de zomer de Cupressocyparis leylandii conifeer extra voeding. Gebruik hiervoor een organische hagenmest bijvoorbeeld van het merk DCM.

De Cupressocyparis leylandii bestellen

Het aanplant seizoen van de Cupressocyparis leylandii loopt het hele jaar door. Deze conifeer wordt namelijk in pot geleverd dus kan gedurende het gehele jaar besteld worden, ook in de zomer. Uw bestelling kunt u eenvoudig online doen op de webshop maar uiteraard ook per telefoon of e-mail. Heeft u vragen over de Cupressocyparis leylandii, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Beoordelingen (0)

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed

Bekijk ook...