Thuja occidentalis 'Golden Brabant'

Nieuw in ons assortiment is de Thuja occidentalis 'Golden Brabant'. Een sterk groeiende conifeer in een schitterende gele uitvoering. De kleur van de Thuja occidentalis 'Golden Brabant' heeft wel wat weg van de Cham. laws. 'Ivonne' conifeer. In prijs is de Thuja occidentalis 'Golden Brabant' echter een stuk voordeliger.

Telefonisch advies ma. t/m vrij. 07.00 - 21.30 en za. van 07.00 tot 18.00 uur

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
  • Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' 80-100
    Nieuw in ons assortiment is de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant'. Een sterk groeiende conifeer in een schitterende gele uitvoering. De kleur van de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' heeft wel wat weg van de Cham. Wetten. Ivonne conifeer. In prijs is de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' echter ..
    Excl. BTW: €5,46 €5,95
  • Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' 100-120
    Nieuw in ons assortiment is de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant'. Een sterk groeiende conifeer in een schitterende gele uitvoering. De kleur van de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' heeft wel wat weg van de Cham. Laws. Ivonne conifeer. In prijs is de Thuja Occidentalis 'Golden Brabant' echter ee..
    Excl. BTW: €6,88 €7,50

Kenmerken Thuja occidentalis 'Golden Brabant'

De Thuja occidentalis 'Golden Brabant' kenmerkt zich door een gele kleur en verbrandt niet in de volle zon. Deze conifeer is zowel zeer geschikt als haagplant maar zal als solitaire plant ook een versiering zijn voor uw tuin. Net als al onze andere coniferen is de Thuja occidentalis 'Golden Brabant' winterhard. Ook in de winter behoudt deze prachtige conifeer zijn kleur.

Aanplanten en verzorging

Het aanplantseizoen van de Thuja occidentalis 'Golden Brabant' is vanaf Oktober t/m April. Buiten deze periode vinden wij het sowieso niet verstandig om coniferen aan te planten. Het snoeien van de Thuja occidentalis 'Golden Brabant' doet u 1-2 keer per jaar in in juni en/of augustus. Het bemesten doet u 2 keer per jaar. Wij adviseren hiervoor een organische meststof te gebruiken bijvoorbeeld DCM coniferen mest.

Vragen over de Thuja occidentalis 'Golden Brabant'? Neem gerust contact met ons op.